products

Van de voedsel Snelle Diagnostische test Biotische BTC Streptokok van de Uitrustingen Zuivelquadro 12 Maanden Vervaldatum

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: MTUSBIO
Certificering: ISO,AOAC
Modelnummer: MT2015092
Min. bestelaantal: 1box
Prijs: USD 1-500
Verpakking Details: karton
Betalingscondities: T / T, Western Union
Levering vermogen: 10000boxes per maand
Contact nu
Gedetailleerde informatie
Specificatie: 96T/kit Naam van het product: Bèta-Lactam+Tetracycline+Chlorampenicol+Streptomycin
Uitrustingsgevoeligheid: 4//2-4 150/0.3 (ng/ml) (Definitieve opsporingsgrens) vervaldatum: 12 Maanden
Hoog licht:

milk testing strips

,

dairy allergy test kit


Productomschrijving

Voedseldiagnostiek bèta-Lactam+Tetracycline + Chlooramphenicol + Streptomycine (Zuivelquadrobiotic BTCStrep)

 

Bèta-Lactam+Tetracycline+Chlorampenicol+ Streptomycine (Zuivelquadrobiotic BTCStrep)
【Productnaam】
Bèta-Lactam+Tetracycline+Chlorampenicol+Streptomycin (Zuivelfabriek
Van QuadroBioticbtcstrep) Snelle de Teststrook
【Specificatie】 96T/kit
【De Opslag  van opslagvoorwaarden】 bij 2-8℃ in droog milieu.  vervaldatum: 12 maanden
【Bedoelde Toepassing】
Bèta-Lactam+Tetracycline+Chlorampenicol+Streptomycin (Zuivelquadrobiotic BTCStrep: Penicilline G, Cefquinome, Ampicillin, Cefacetrile,
De amoxiciline, Cefalonium, Oxacillin, Cefazolin, Cloxacillin, Cefoperazone, Dicloxacillin, Cephapirin, Nafcillin, Ceftiofur, Tetracycline, Doxycycline, Oxytetracycline, Chlortetracycline, Streptomycine, Dihydrostrptomycinin, Chlooramphenicol in ruw commingled koemelk boven of onder tolerantie
en/of veilige niveaus. 【Het principe】 de uitrusting is een concurrerende colloïdale gouden immunoassay methode. De steekproef is
toegevoegd aan steekproefgat, als er het Streptomycine van bèta-Lactam+ Tetracycline+ Chlorampenicol+ (Zuivelquadrobiotic BTCStrep) in steekproeven is, zal het met duidelijke antilichamen combineren, verhinderend de duidelijke antilichamen de (Zuivelquadrobiotic BTCStrep) antigenen van NC te combineren
nitrocellulosemembraan.
【Uitrustingsgevoeligheid】 4//2-4 150/0.3 (ng/ml) (Definitieve opsporingsgrens)
【Opsporingsgrenzen】

Van de voedsel Snelle Diagnostische test Biotische BTC Streptokok van de Uitrustingen Zuivelquadro 12 Maanden Vervaldatum

 

De Voorbereiding van de melksteekproef

Voor melkpoeder

In een aangewezen fles, meng 10 g-melkpoeder met 90 ml warm en gedistilleerd water, schudden 1 minuut.

 

Voor melk en de melk van het wederopbouwpoeder

1. De melksteekproef moet vloeibaar en homogeen zijn.

2. Er kunnen noch klonters noch sedimentatiefasen zijn.

3. De melk bij kamertemperatuur, verwarmt niet of bevriest.

4. Grondig mengeling met de reagens alvorens te testen.

 

INCUBATORvoorbereiding

1. Plaats de incubator op een vlakke oppervlakte het werk lijst.

2. Sluit de lader bij het achtergat van de machine aan, dan stop bij 100-240V.

3. Bij de Rechterkant van de incubator, zet de knoop aan, plaats de gewenste graadtemperatuur van de machine en wacht 15 aan gestabiliseerd en bereik de gewenste temperatuur.

4. Wanneer de incubator de gewenste temperatuur bereikt, plaats de micro-put reagens op de incubatorgaten en sluit daarna het deksel.

Testprocedure

1. Lees de handinstructie alvorens te testen. Zeker ben ruw melk commingled en de testuitrusting bij kamertemperatuur is.

2. Neem één Buis van de doos, open buis en neem uit beslist het aantal test om te zijn uitvoert, de testuitrusting binnen een uur voorbij tijd kan mislukking van de test veroorzaken gebruikt. De ongebruikte teststrook moet uit van zonlicht worden verzegeld en houden en vochtigheid verhinderen. NOTA: de antigeenreagens (steekproef goed reagens) is droog voor ruimtetemperaturen., denkt niet het is verlopen of beschadigt.

3. De gedeelten steekproeven 200ul worden genomen met behulp van pipetdraagmand en in de putten van de test-uitrusting overgebracht.

4. Meng uniform grondig de melk met het reagentiaroze. Plaats putten met de steekproeven in de incubator bij 40°C 5 minuten. Het heeft om binnen bij temperatuur 16-25 °C 5 minuten toegestaan uit te broeden.

5. Dan neem de teststroken in de steekproef-put op en broed hen in incubator uit bij 40 °C 7 minuten. Het heeft om binnen bij temperatuur 16-25 °C 7 minuten toegestaan uit te broeden.

6. Nadat het de teststroken uit de putten verwijdert en de analyseresultaten bij de lijst van de resultaten vergelijkt. Voor opslag van de teststrook met het resultaat verwijder het MAXIMUM BEËINDIGEN.

Visueel interpretatieresultaat

het de vertoningsrood van de controlelijn (C) de kleur, van de testlijn (T) is dieper dan de controlelijn of hetzelfde als de c-lijn, het resultaat toont dat (Zuivelquadrobiotic BTCStrep) de concentratie minder dan opsporingsgrenzen die is of niet (Zuivelquadrobiotic BTCStrep) bevatten.

 

Positief (+): het de vertoningsrood van de controlelijn (C) de kleur, van de testlijn (T) is ondieper dan de controlelijn of geen kleur, het resultaat toont aan dat (Zuivelquadrobiotic BTCStrep) de concentratie hoger is dan opsporingsgrenzen.

 

Ongeldig: de controlelijn (c) toont niet, betekent het het operationele proces onjuist is of deze testkaart doeltreffendheid heeft verloren.

Bericht

· Gebruik niet de verlopen of beschadigde producten

· De testkaart die uit ijskast zou wordt verwijderd bij kamertemperatuur moeten plaatsen en zou moeten worden gebruikt zo spoedig mogelijk om mislukking te vermijden wanneer nat

· Raak steekproefgat en het geen witte membraan van nitrocellulose(nc)

· Meng geen micropipette om dwarsverontreiniging te vermijden

· De steekproeven zouden duidelijke, niet troebele deeltjes moeten zijn en belemmerd niet; als niet, zal het gemakkelijk leiden tot het blokkeren en onopvallende kleur, die het oordeel van de experimentele resultaten zullen beïnvloeden.

Voorbereiding van positieve en negatieve normen

1. Gebruik de pipet om 250ul-melksteekproef terug te trekken en in de Positieve Controle micro-goed buis of Negatieve Controle micro-goed buis, mengeling te plaatsen goed.

2. Dan volg testprocedure.

Contactgegevens
Cong

Telefoonnummer : +8613922356858

WhatsApp : +8618102763654