products

De Testuitrusting van chlooramphenicol(cap) ELISA, Medische Diagnostische testuitrustingen

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: MTUSBIO
Certificering: FDA ROSH ISO9001
Modelnummer: MT2015215
Min. bestelaantal: 10boxes
Prijs: USD 340 - 800 Pre box
Verpakking Details: klantenverzoek
Levertijd: 12 dagen
Betalingscondities: L / C, T / T, Western Union
Levering vermogen: 1000boxes premaand
Contact nu
Gedetailleerde informatie
gevoeligheid: 0.1ppb
Hoog licht:

elisa test strips

,

medical diagnostic test kits


Productomschrijving

De Uitrusting van de chlooramphenicolelisa Test
Testprincipe
Principe
Deze testuitrusting is gebaseerd op concurrerende enzymimmunoassay voor de opsporing van Chlooramphenicol in de steekproef. Het koppelingsantigeen is pre-coated op de micro-put strepen. Het chlooramphenicol in de steekproef en het koppelingsantigeen pre-coated op de micro-put strepen concurreren voor het anti-chlooramphenicolantilichaam. Na de toevoeging van de enzymstamverwant, wordt het TMB-substraat toegevoegd voor kleuring. De waarde van optische dichtheids(od) van de steekproef heeft een negatieve correlatie met het Chlooramphenicol daarin. Deze waarde wordt vergeleken bij de standaardkromme en de Chlooramphenicolconcentratie wordt later verkregen.
Specificaties
Gevoeligheid: 0.1ppb
Opsporingsgrens
Honing over 0.1ppb
Cross-reaction tarief
Chlooramphenicol 100%
De Terugwinnings < 0=""> tarief < 0=""> van Thiamphenicolflorfeniol
70±10%
Componenten

1) Micro-goed stroken: 12 stroken met 8 verwijderbare putten elk
2) 6× standaardoplossing (1 ml elk): 0 ppb, 0,05 ppb, 0,15 ppb, 0,45 ppb, ppb 1,35 en ppb 4,05
3) Enzym verenigd (12 ml) rood GLB
4) Geconcentreerde antilichaam het werk oplossing (1 ml) blauw GLB
5) Substraata oplossing (7 ml) wit GLB
6) Substraatb oplossing (7 ml) zwart GLB
7) Eindeoplossing (7 ml) geel GLB
8) 20× geconcentreerde wassende buffer (40 ml) wit GLB
9) geconcentreerde 2× het opnieuw oplossen van oplossing (50 ml) transparant GLB
De materialen vereisten maar verstrekt niet
1) Materiaal: microplate centrifugeert de lezer (450nm, 630nm), printer, homogenisator, stikstof-drogend apparaat, draaikolk, schudbeker, (3000g en hierboven), pipets het meten, saldo (een wederkerige gevoeligheid van 0,01 g), incubator (4℃, 25℃), water - bad, tijdopnemer;
2) Micropipettors: 20-200 met één kanaal µL, 100-1000 µL, en acht-kanaal 30~300 µl;
3) Reagentia (AR): HCl, NaOH, ethylacetaat, n-Hexane.
Steekproefvoorbehandeling
Instructies
De volgende punten moeten vóór de voorbehandeling van om het even welk soort steekproef worden behandeld:
1.Only de beschikbare uiteinden kunnen voor de experimenten worden gebruikt en de uiteinden moeten worden veranderd wanneer gebruikt voor het absorberen van verschillende reagentia;
2. Vóór het experiment, moet elk experimenteel materiaal schoon zijn en zou indien nodig moeten re- wordenschoongemaakt om de verontreiniging te vermijden die zich in de experimentele resultaten mengt.
Oplossingsvoorbereiding vóór steekproefvoorbehandeling:
Honing
1) Weeg 2± 0,05 g-honingssteekproef in plastic de centrifugebuis van 50ml;
2) Voeg sterk 2ml 0.1M NaOH, schok voor 1min (of gebruiksdraaikolk voor jaren '30 toe) om op te lossen;
3) Voeg acetaat, sterk de schok voor 5min, (of de draaikolk van 4ml de ethyl voor 1min toe), volledig opnemend steekproef en ethylacetaatcontact;
4) Centrifugeer bij boven 3000 g bij kamertemperatuur voor 5min;
5) Neem 2ml-bovendrijvende substantie in 10ml-glazen buis (Nota: neem de geen fase van het beneden-laagwater), blazen om in water te drogen 50-60℃ - bad door apparaat stikstof-te drogen;
6) voeg 0.5ml toe sterk Opnieuw oplossend oplossing, schok voor 2min (of gebruiksdraaikolk voor 1min);
7) Neem lagere de laagvloeistof van 50ul voor de test.
Vouwen van verdunning van de steekproef: 0,5
ELISA-procedures
Instructies
1) Breng v3o3or gebruik alle reagentia en micro-goed stroken aan de kamertemperatuur (20-25 ℃);
2) Keer alle reagentia naar 2-8 ℃ onmiddellijk na gebruik terug;
3) De reproduceerbaarheid van de ELISA-analyse, voor een groot deel, hangt van de consistentie van plaatwas af. De correcte verrichting van plaatwas is het belangrijke punt in ELISA de procedures;
4) Voor de incubatie bij constante temperaturen, moeten alle steekproeven en reagentia lichte blootstelling vermijden, en elke microplate zou door het dekkingsmembraan moeten worden verzegeld.
Verrichtingsprocedures
1. Breng testuitrusting aan de kamertemperatuur (20-25 ℃) voor minstens 30 min, opmerken dat elke reagens moet worden geschud om zich gelijk v3o3or gebruik te mengen, de vereiste micro-goed stroken in plaatkaders zette. Verzegelde ongebruikte microplate, opslag bij 2-8 ℃ opnieuw, bevriezen niet.
2. Nummering: aantal de micro-putten volgens steekproeven en standaardoplossing; elke steekproef en standaardoplossing zouden in tweevoud moeten worden uitgevoerd, hun posities registreren.
3. Voeg 50 µL van de steekproef of de standaardoplossing in afzonderlijke dubbele putten toe; dan voeg 50 µL goed van de antilichaam het werk oplossing in elk toe, mengeling zacht door de plaat manueel te schudden. Verzegel microplate met het dekkingsmembraan, en broed bij 4 ℃ voor 60min in dark uit.
4. Giet vloeistof uit microwell, klap om op absorberend document te drogen, 250 µL/well van wasbuffer toe te voegen aan was microplate voor 15-30 s, dan nemen en te klappen om met absorberend document te drogen, herhaal 3-4 keer. (Als er de bellen na het klappen zijn, snijd hen met de schone uiteinden).
5. Voeg 100ul-zacht enzymstamverwant, mengeling door de plaat toe manueel te schudden (na het wassen van plaat, leg het niet voor a terzijde). Verzegel microplate met het dekkingsmembraan, en broed bij 25 ℃ voor 20min in dark uit. Het wassen als stap 4.
6. Kleuring: voeg 100ul-mengsel van substraata oplossing en substraatb oplossing goed in elk toe (Nota: meng substraata oplossing en de substraatb oplossing bij 1:1, gebruikt het mengsel in 10min, gebruikt geen metaal om ongeldig substraat te bevatten of te bewegen, te vermijden). De mengeling zacht door de plaat te schudden manueel, verzegelt microplate met het dekkingsmembraan dan broedt bij 25 ℃ voor 15 min uit bij dark voor kleuring.
7. Bepaling: voeg 50 µL goed van de eindeoplossing in elk toe. Mengeling zacht door de plaat manueel te schudden. Einde met succes wanneer substraatkleur van blauw tot geel. Adviseer om de OD waarde bij de dubbel-golflengte 450/630 NM te lezen binnen 5 minuten.
Resultaatoordeel
Er zijn twee methodes om de resultaten te beoordelen: eerste één is het ruwe oordeel, terwijl de tweede de kwantitatieve bepaling is. Merk op dat de OD waarde van de steekproef een negatieve correlatie met de Metronidazole-concentratie heeft.
1. Kwalitatieve bepaling
De concentratiewaaier (ng/mL) van Metronidazole kan uit het vergelijken van de gemiddelde OD waarde van de steekproef met dat van de standaardoplossing worden verkregen. Het veronderstellen dat de OD waarde van de steekproef Ⅰ 0,3 is, en dat van de steekproef Ⅱ zijn 1,0, is de OD waarde van standaardoplossingen: 2,243 voor ppb 0, 1,816 voor 0,1 ppb, 1,415 voor 0,3 ppb, 0,74 voor 0,9 ppb, 0,313 voor ppb 2,7, 0,155 voor ppb 8,1, dienovereenkomstig de concentratiewaaier van de steekproef Ⅰ zijn ppb 2,7 tot 8,1, en dat van de steekproef Ⅱ is 0,1 aan 0.9ppb.
2. Kwantitatieve bepaling
De gemiddelde waarden van de absorberingswaarden wordt voor de gemiddelde OD waarde (b) van de steekproef verkregen en de standaarddieoplossing door de OD waarde (B0) wordt verdeeld van de eerste standaarddieoplossing (norm 0) en later met 100% wordt vermenigvuldigd, d.w.z.,
Percentage van absorberingswaarde = B ×100%
B0
De b-gemiddelde OD waarde van de steekproef of de standaardoplossing
B0-gemiddelde OD waarde van de standaardoplossing van 0 ng/mL
Trek de standaardkromme met de absorptiepercentages van de standaardoplossing en de semilogarithmwaarden van de Chlooramphenicol standaardoplossing (ng/mL) als Y en x-As, respectievelijk. Lees de overeenkomstige concentratie van de steekproef van de standaardkromme door zijn absorptiepercentage in de standaardkromme op te nemen. De resulterende waarde wordt later vermenigvuldigd met de overeenkomstige verdunningsvouwen, definitief verkrijgend de Chlooramphenicolconcentratie in de steekproef.
Gebruiken van de beroeps die software van deze uitrusting analyseren zal voor de nauwkeurige en snelle analyse van een hoop steekproeven geschikter zijn.
Voorzorgsmaatregelen
1. De kamertemperatuur onder 25 ℃ of de temperatuur van de reagentia en de steekproeven die niet naar de kamertemperatuur (20-25 ℃) zijn teruggekeerd zal leiden tot een lagere standaardod waarde.
2. De droogte van microplate in het wasprocédé zal van de situaties met inbegrip van de niet-lineaire standaardkrommen en de ongewenste reproduceerbaarheid vergezeld gaan; Blijf zo daarna onmiddellijk na was stappen.
3. Mengeling gelijk, anders zal er de ongewenste reproduceerbaarheid zijn.
4. De eindeoplossing is de 2 m-zwavelzuuroplossing, vermijdt contact met de huid.
5. Gebruik niet de uitrusting die zijn vervaldatum overschrijden. Het gebruik van verdunde of vervalste reagentia van de uitrustingen zal leiden tot de veranderingen in de gevoeligheid en de het ontdekken OD waarden. Ruil niet de reagentia van de uitrustingen verschillende partijen aan gebruik.
6. Zet ongebruikte microplate in een auto-verzegelt zak om het opnieuw te verzegelen. De standaard vroegere oplossing en de kleurloze kleur zijn lichte gevoelig, en zo kunnen zij niet direct aan het licht worden blootgesteld.
7. Verwerp de kleuringsoplossing met om het even welke kleur die op de degeneratie van deze oplossing wijst. De het ontdekken waarde van standaardoplossing 1 (ppb 0) van minder dan 0,5 wijst op zijn degeneratie.
9. Opslag en vervaldatum
Opslag: bevroren niet opslag bij 2-8 ℃.
Vervaldatum: 12 maanden; de datum van productie is op doos.

Contactgegevens
Cong

Telefoonnummer : +8613922356858

WhatsApp : +8618102763654