products

Van het de ziekteantilichaam van het dierenziekte Varkens blauwe oor snelle de testkaart

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: MTUSBIO
Certificering: ISO9001FDA
Modelnummer: MTUS1914
Min. bestelaantal: 10boxes
Prijs: 80-200perbox
Verpakking Details: Box
Levertijd: 10 dagen
Betalingscondities: T / T, Western Union
Levering vermogen: 999boxespermonth
Contact nu
Gedetailleerde informatie
Categorie: Testkaart Aard: Snelle testkaart
Hoog licht:

diagnosis of animal diseases

,

rabies diagnosis in dogs


Productomschrijving

Varkens blauw van de het antilichamen snel opsporing van de oorziekte de kaarthandboek

 

Soortnaam: De varkens Blauwe Kaart van de het Antilichamen Snelle Test van de Oorziekte

 

Engelse naam: Snelle Test anti-PRRSV

 

Pinyin: Zhulan ER Bing Kangti Kuaisu Jianceka

 

【gebruik】

 

Het wordt gebruikt om antilichamen tegen Varkens Reproductief en Ademhalingssyndroom (PRRS) in varkensserum/plasma/geheel te ontdekken bloedmonsters.

 

[Experimenteel principe]

 

De snelle Opsporingskaart voor Varkens Blauwe Oorziekte is een methode om antilichamen aan blauwe oorziekte in steekproeven (serum, plasma of geheel bloed) door colloïdale gouden immunochromatography te ontdekken. Ingeënt met het gouden-geëtiketteerde buiten werking gestelde varkens blauwe (Au-Agl) antigeen van de oorziekte op glasvezeldocument, dat met het varkens blauwe antigeen van de oorziekte (Ag2) met een laag wordt bedekt en konijn anti-varkens op het antilichaam van de het oorziekte van het nitrocellulosemembraan Blauwe. Wanneer de teststeekproef positief is, bindt het varkens blauwe antilichaam van de oorziekte aan het colloïdale goud geëtiketteerd het varkens blauwe antigeen van de oorziekte (Au-Ag1) om complexe, en complexe bewegingen langs de document strook als chromatografische samenstellingsbewegingen vooruit door de opsporingslijn te vormen. Vormt „Au-Ag1-Varkens blauw antilichaam-Ag2-stevig de fase materieel“ immuun complex van de oorziekte met pre-coated varkens blauwe antigeen van de oorziekte (Ag2) aan agglomeraatkleur, vrij goud dat antigeen bij de van het controlelijn en konijn anti-Varkens blauwe het antilichamenband van de oorziekte wordt geëtiketteerd en verrijking van kleur. De negatieve steekproeven werden slechts ontwikkeld bij de controlelijn. De verrichting is eenvoudig en snel, is het resultaat intuïtieve, nauwkeurige, hoge gevoeligheid en gemakkelijk te oordelen.

 

[uitrustingssamenstelling]

 

 

1, van het de ziekteantilichaam van het varkens blauwe oor de testkaart 50 exemplaren

 

2, instructies 1

 

3, één druppelbuisje 50

 

【experimentmethode】

 

1. Verwijder horizontaal de testkaart uit de aluminiumfoliezak, plaats het en merk het.

 

2. Voeg 2 dalingen (ul 70-100) van serum/plasma/geheel bloedmonsters toe die in de putten van de testkaart moeten worden getest.

 

Neem en registreer de resultaten in 3 en 20 minuten waar.

 

[Resultaatoordeel]

 

Positief: Een purper-rode lijn verschijnt in elk van het gebied van de controlelijn (c) en het gebied van de testlijn (t). Donkerder de kleur van de testlijn (t), hoger de titer van het antilichaam aan de blauwe oorziekte.

 

Verbied: Slechts verschijnt een purper-rode lijn in het gebied van de controlelijn (c).

 

Ongeldig: geen purper-rode lijn verschijnt of de purper-rode lijn verschijnt slechts in het opsporingsgebied (t), en geen purper-rode lijn verschijnt in het gebied van de controlelijn (c).

【Voorzorgsmaatregelen】

 

1. Gelieve te lezen zorgvuldig de instructies vóór verrichting;

 

2. De teststeekproef kan serum/plasma/geheel bloed zijn;

 

3. Nadat de testkaart uit de aluminiumfoliezak wordt genomen, zou het moeten worden getest zo spoedig mogelijk vermijden lange tijd plaatsend in de lucht, en de reagens zal na vochtigheidsabsorptie ondoeltreffend zijn;

 

4, zouden het experimentele milieu een bepaalde vochtigheid moeten handhaven, van de wind beschutten, vermijden testend bij te hoge temperaturen;

 

5, worden de uitrusting opgeslagen bij kamertemperatuur, zoals gekoeld bij 2-8 ° C, v3o3or gebruik zouden moeten aan kamertemperatuur worden in evenwicht gebracht, kunnen de aluminiumfoliezak openen voor het testen van verrichtingen.

 

[Opslag en geldigheidsperiode]

 

2-30 verzegelde en droge ° C, geldig 18 maanden.

 

 

[Kenmerkende Verwijzing]

 

1. Als het varken niet met het varkens blauwe oorvirus is ingeënt:

 

Wanneer er geen duidelijk lint bij de lijn van de teststeekproef (t) is, wijst het erop dat er geen varkens blauw antilichaam van het oorvirus in de te testen steekproef is. Als de kudde gezond is, zou de inenting van het virus van het varkens blauwe oor op tijd moeten worden uitgevoerd.

 

Wanneer er een duidelijk lint bij de lijn van de teststeekproef (t) is, kan het varken een wild-typebesmetting zijn en zou verder moeten worden waargenomen en worden geverifieerd.

 

2. Als het varken met het varkens blauwe oorvirus is ingeënt:

 

Wanneer de kleur van de strook van de teststeekproef (t) ≥1:40 in de controlekaart is, is de titer van het antilichaam tegen het blauwe oorvirus hoger, en het beveiligingsniveau tegen de giftige aanval is bereikt.

 

Wanneer de kleur van de strook van de teststeekproef (t) is <1:40 titer="" in="" the="" control="" card="">

Contactgegevens
Cong

Telefoonnummer : +8613922356858

WhatsApp : +8618102763654